м. Одеса, вул.Маразліївська, 34а (палац піонерів), каб.27,28.

м. Одеса, вул. Буніна, 19 (готель "Айвазовський")

+38 (094) 995 47 42, +38 (048) 770 07 42

Кодування від алкоголізму . метод Довженка

Довженко Олександр Романович – знаменитий лікар, психотерапевт, психіатр, нарколог. У 1980 році ним був розроблений і впроваджений новий унікальний метод лікування алкогольної залежності – кодування від алкоголізму. У 1984 році метод Довженка був затверджений Міністерством охорони здоров'я СРСР, і увійшов в історію вітчизняної медицини, як один з найефективніших і зручних методів боротьби з алкогольною залежністю і тютюнопалінням. Сам же Роман Олександрович Довженко був удостоєний звання Народного Лікаря СРСР, Заслуженого лікаря України, і нагороджений Орденом Дружби Народів.

У Довженко лікувалися як прості люди, так і вища еліта Політбюро, відомі актори, і діячі естради. Цей незвичайний людина знаходив підхід до кожного, його сеанси були схожі на зачаровує шоу, і багато тисяч людей, які пройшли через процедуру кодування, зобов'язані були Роману Олександровичу життям. На даний момент багато учнів А.Р. Довженко продовжують його справу, передаючи свої знання наступним поколінням лікарів.

Що ж таке кодування по Довженко?

Суть процедури кодування грунтується на емоційно-стресовому психотерапевтичному впливі на пацієнта. При цьому не відбувається ніякого втручання в особистість хворого. Людина залишається колишнім, не відчуваючи ніяких зовнішніх, або внутрішніх змін. Рідні та друзі людей, які пройшли кодування від алкоголізму за методом Довженка, так само відзначають, що ніяких коректувань в особистості або характері не відбувається, окрім найголовнішого зміни – людина перестає пити!

Крім цього, настає нормалізація психічного і фізичного стану, знову налагоджуються стосунки в сім'ї, на роботі, з друзями. Багато пацієнтів відзначають своє швидке кар'єрне зростання, і формування впевненості в собі.

Як це відбувається?

В результаті проходження нескладної процедури, багаторазово посилюється особисте бажання пацієнта припинити вживання спиртних напоїв, і зміцнюється його воля. Результатом цього є добровільна відмова від вживання, і формування стійкого байдужості до будь-яких спиртних напоїв.

Що потрібно знати про кодування?

  1. Процедура кодування від алкоголізму за методом Довженка проходить в один сеанс тривалістю приблизно 2 години.
  2. Перед кодуванням необхідно утриматися від речовин, що змінюють свідомість протягом 7-10 днів. У стані зміненої свідомості процедура кодування не проводиться.
  3. Кодування пацієнтів від наркотичної залежності не проводиться.
  4. При порушенні коду і режиму тверезості можливий цілий ряд негативних наслідків.
  5. Зняття коду проводиться на першу вимогу пацієнта. Ця процедура безкоштовна.
  6. Зняття зірваного коду – обов'язкова процедура, проводиться так само безкоштовно. При порушенні коду бажано звернутися до фахівця-кодувальнику якомога швидше.

Слід так само відзначити, що кодування підходить не для всіх. Є невеликий відсоток людей, які не витримують вибраний термін тверезості. Але, тим не менше, потрібно дати собі шанс, адже кожен день, прожитий в тверезості – це реальний подвиг!

Усі статті