м. Одеса, вул.Маразліївська, 34а (палац піонерів), каб.27,28.

м. Одеса, вул. Буніна, 19 (готель "Айвазовський")

+38 (094) 995 47 42, +38 (048) 770 07 42

Що відчуває кодований від алкоголізму ?

Кожна людина, яка не може самостійно припинити пити, рано чи пізно приходить до думки про те, що раз він не справляється сам, то потрібно шукати допомоги у фахівців. Є багато різних методик боротьби з алкоголізмом. Виникає питання, яка з них краще?

Ми вважаємо, що будь-який варіант лікування хороший, якщо він приносить плоди, і людина перестає вживати спиртне. Ми навмисно не будемо доводити Вам, що кодування від алкоголізму за методом Довженка – єдино вірний шлях. Ми точно знаємо лише одне – це дійсно працює.

У багатьох з наших пацієнтів виникають побоювання і питання з приводу кодування алкоголізму. Це абсолютно нормально, і навіть дуже правильно. Одним з головних питань є наступний:

«Що зміниться в моєму житті, що я буду відчувати? »

Відповідь: Ви станете байдужі до будь-яких спиртних напоїв. Абсолютно. До нелюбом з них, і навіть до тих, які дуже любили. Це воістину чарівний момент в житті людини, яка п'є. Відмова від руйнівного життя алкоголю без зусиль і страждань, за один раз! Ви будете байдужі до випивки так, як Ви байдужі до чогось, що ніколи не п'єте, або не їсте в принципі.

Ще Ви відчуєте прилив моральних сил, і впевненість в собі. Багато так само відзначають спокій, і умиротворення. Ваше життя і Ваша особистість після кодування від випивки залишаться абсолютно такими ж, як були до процедури. Головне, що Ви отримаєте – можливість змінити ситуацію, розірвати порочне коло, і жити тверезо! Це дійсно можливо!

Так само нас часто запитують:

«А що, якщо у мене не вийде? &Raquo;

Відповідь: У Вас ОБОВ'ЯЗКОВО вийде, якщо у Вас дійсно є бажання припинити пити. Кодування від алкоголізму без бажання пацієнта неможливо. Багато при цьому відзначають, що начебто бажання є, але вони не дуже впевнені в тому, що вони дійсно хочуть кинути, в тому, що їх бажання досить сильно. Але навіть в цьому випадку слід розуміти, що якщо Ви читаєте ці рядки, або, тим більше, вже записані на сеанс, це означає, що бажання у Вас ВЖЕ Є, і найголовніше – Ви вже почали діяти. А правильні дії – вірний запорука успіху. Завдання наших фахівців за допомогою кодування багаторазово посилити Ваше бажання припинити пити, прибрати всі страхи і сумніви, і привести Вас до здорового життя.

Усі статті