м. Одеса, вул.Маразліївська, 34а (палац піонерів), каб.27,28.

м. Одеса, вул. Буніна, 19 (готель "Айвазовський")

+38 (094) 995 47 42, +38 (048) 770 07 42

Ефективне лікування алкоголізму

Кодування від алкоголізму — ефективний метод лікування

Діагностика алкогольної залежності свідчить про неспроможність хворого відповідати за власні думки, вчинки. Згубний потяг формує психічну разом з фізичною залежністю, під впливом якої головний мозок поряд з внутрішніми органами не мислять комфортного функціонування без порції чергової дози. Для викорінення страшного недуги потрібне втручання професіоналів.

Загальні положення

На сьогоднішній день вироблено ефективне лікування алкоголізму за допомогою декількох дієвих методик. Спочатку кваліфіковані фахівці виводять пацієнта зі стану глибокої запою, потім приступають до інтенсивної терапії. Медики попереджають, серйозне захворювання вимагає професійної допомоги лікарів-наркологів спільно з психотерапевтами. Категорично забороняється користуватися послугами не ліцензованих клінік або приватних осіб.

Останнім часом лікування алкоголізму ефективно проводиться з викликом нарколога на будинок або безпосередньо в медичній установі. Найбільш дієвим вважається терапія в денному стаціонарі під цілодобовим спостереженням медичного персоналу, з залученням повного арсеналу лікувальних, діагностичних засобів. Гарантований результат забезпечується виключно за добровільної згоди на лікування.

Способи боротьби

У сучасній медицині запатентовані нові заходи зцілення від згубної пристрасті. Одночасно з медикаментозними рішеннями використовується біоксеновая терапія, плазмаферез, ефективне кодування від алкоголізму. У першому випадку протягом сеансу хворий дихає сумішшю кисню з ксеноном через спеціальну маску. В результаті розширюються судини, стабілізується нервова система, врегульовуються обмінні процеси, нормалізується емоційна складова, поліпшується самопочуття.

При наступному впливі очищається плазма крові за допомогою спеціальних апаратів. Подібна процедура детоксикації входить в число найбільш результативних. Найбезпечнішим, дієвим методом лікування визнано надійне кодування від алкоголізму. В ході сеансів на пацієнтах застосовуються абсолютно нешкідливі для здоров'я, психіки психотерапевтичні, гіпнотичні техніки.

Кодування

Більшість пацієнтів побоюються гіпнозу, вважаючи його скоріше злом, ніж благом. Інноваційні засоби боротьби з епідемією залежності від спиртного розробили безпечне кодування від алкоголізму. Завдяки інноваційним комп'ютерним психотехнологіям підбирається індивідуальна програма установки блокування від алкоголю на конкретний термін.

Під блокуванням розуміється захисний код, що вводиться в підсвідомість клієнта за допомогою модифікованих відео-, звукових сигналів. Безліч переваг демонструє ефективний метод лікування алкоголізму. Основними вважаються дбайливе ставлення до психіці клієнта, виняток введення медикаментозних ін'єкцій.

Усі статті