м. Одеса, вул.Маразліївська, 34а (палац піонерів), каб.27,28.

м. Одеса, вул. Буніна, 19 (готель "Айвазовський")

+38 (094) 995 47 42, +38 (048) 770 07 42

Ефективні засоби лікування алкоголізму

Методи лікування хворих на алкоголізм

алкозалежних небезпідставно називають чумою XXI століття. Хвороба стрімко паразитує в суспільстві. Незважаючи на граничну увагу до злободенної проблеми, вирішити задачу вдається не до кінця. Зловживання спиртними напоями призводить до хронічного психічного недугу з ознаками патологічного потягу до випивки, наслідками алкогольної інтоксикації. Своєчасно надану лікування здатне врятувати хворого від загибелі.

Терапевтичні принципи

Виходячи зі ступеня тяжкості захворювання підбирається продуктивне засіб лікування алкоголізму. На початковому етапі здійснюється виведення з запою, усунення абстинентного синдрому. Процедура детоксикації покликана вивести з організму залишки, продуктів розпаду спиртного. Наступним кроком стає реабілітаційна терапія для повного відновлення, врегулювання функцій внутрішніх органів, систем пацієнта. На заключній стадії важливо стабілізувати ремісію. З алкоголіками працюють психотерапевти, проводять бесіди з метою закріплення звички до тверезого життя.

Успішне лікування хворих на алкоголізм сучасними методиками гарантує позитивний результат. Слід нагадати, дієве лікування можливе виключно за добровільної згоди клієнта. Не варто сподіватися на моментальне чудо. Позбавлення від пристрасті до міцних напоїв вимагає тривалого, грунтовного підходу до довгострокової реабілітацією.

Методики

Як засіб лікування алкоголізму застосовується умовно-рефлекторна терапія. За допомогою використання блювотних препаратів укупі з малими дозами спиртного викликається відразу до алкоголю. Сенсибілізуюча терапія медикаментозними препаратами пригнічує потяг до алкоголю. Психотерапія з гіпнотерапією служать супутніми способами комплексного лікування.

Ефективним вважається кодування від алкоголізму, методи якого варіюються в залежності від занедбаності хвороби. Категорія ін'єктування включає введення медичних препаратів внутрішньовенно або вшивання під шкіру спеціальних капсул. Тактика полягає в викликанні непереносимості спиртного. Лазерна кодування на основі китайської акупунктурной системи покликана пригнічувати тягу до випивки за допомогою впливу на біоактивні точки.

Успішне лікування хворого на алкоголізм за допомогою різновидів кодування проходить паралельно з сеансами психотерапії, спрямованими на зміцнення ефекту. За допомогою бесід, гіпнозу відбувається реконструкція особистості, повертається здатність жити усвідомлено, дивитися на те, що відбувається тверезим поглядом.

Код порятунку

Існують різноманітні методи лікування алкоголізму шляхом кодування. Торпедування відносять до ін'єкційним технікам, Еспераль — до таблетованих. Спосіб подвійного блокування представлений синтезом медикаментозного з психотерапевтичним впливом на алкоголіка. Двомірна терапія прискорює отримання позитивного ефекту.

У сучасній медицині на сьогоднішній день не придумано нічого кращого, ніж кодування від алкоголізму методом Довженка. Технологія відрізняється від аналогів винятком рідких, твердих, суспензійних лікарських засобів. Для лікування клієнта проводиться гіпноз в стані неспання з метою навіювання відрази до випивки.

Будь-який ефективний метод лікування алкоголізму не дасть стовідсоткової гарантії без добровільного бажання пацієнта встати на шлях тверезості. Невимушене згоду дозволяє в найкоротші терміни позбавити алкоголіка від згубної пристрасті.

Усі статті