м. Одеса, вул.Маразліївська, 34а (палац піонерів), каб.27,28.

м. Одеса, вул. Буніна, 19 (готель "Айвазовський")

+38 (094) 995 47 42, +38 (048) 770 07 42

Кодування від алкоголізму і безпеку

Багато людей, пацієнти та їхні родичі, тільки почувши слово «кодування», відразу уявляють собі щось жахливе і небезпечне. Ми не можемо ручатися за інших, але наш центр кодування від алкоголізму надає абсолютно безпечну і ефективну послугу.

Основні принципи безпеки при кодуванні

Справа в тому, що одним з головних хибних постулатів є те, що нібито, при кодуванні від алкоголізму застосовуються гіпнотичні і трансові методики. Це не так. Безпечне кодування від алкоголізму – це навіювання, у багато разів підсилює особисте бажання пацієнта припинити вживання спиртних напоїв.

Окремо слід відзначити саме це Приватне Бажання пацієнта. Якщо воно відсутнє, процедура не буде мати абсолютно ніякого дії. Тобто, змусити людину закодуватися, та й взагалі, лікуватися – безглуздо. Головне плавно підвести хворого до думки про те, що ЙОМУ ОСОБИСТО необхідно припинити вживати алкоголь, і тим самим, руйнувати все навколо себе. Завдання з непростих, але, на жаль, іншого шляху немає

Так само відомо, що безпечна кодування від алкоголізму жодним чином не втручається в особистість людини, не змінює його, чи не робить іншим. Немає ніяких внутрішніх і зовнішніх змін, крім почуття байдужості (рідше - відрази) до випивки.

Ще одним важливим плюсом є те, що наш центр кодування від алкоголізму проводить лікування В ОДИН СЕАНС, а значить, не потрібно витрачати час і сили на багаторазові відвідування, дорогу, і інші можливі незручності.

Наступний позитивний момент – безпечне кодування від алкоголізму є анонімним. Ви можете представитися вигаданим ім'ям, і ніхто не буде вимагати у Вас паспортні дані, телефон, адреса, і інші можливі контакти. Ми не зберігаємо даних про наших клієнтів, які не передаємо з третім особам, не використовуємо їх в рекламних, та інших цілях.

Часто нам доводиться чути і таке питання – а що буде, якщо я порушу код? Тут потрібно відзначити наступне. Порушення коду категорично заборонено, і може привести до серйозних негативних наслідків для психіки і здоров'я пацієнта. Однак, якщо з якої-небудь причини це все ж сталося, не лякайтеся – Ви можете звернутися в наш центр кодування від алкоголізму, і ми знімемо Вам зірваний код абсолютно безкоштовно. Те ж саме стосується бажання людини зняти код. Це його право, і Ви в будь-який момент можете зробити це безкоштовно і анонімно. При гострій необхідності, код може зняти інший лікар, що володіє тими ж навичками.

Як бачите, процедура кодування не є чимось страшним і небезпечним. Це цілком сучасний і ефективний метод боротьби з алкогольною залежністю, зручний і швидкий.

Хочете дізнатися, скільки коштує кодування від алкоголізму?

Дзвоніть за телефонами, вказаними на нашому сайті, і отримаєте повну інформацію про послугу, датою найближчого сеансу, і всіх необхідних умов для підготовки до кодування.

Усі статті