м. Одеса, вул.Маразліївська, 34а (палац піонерів), каб.27,28.

м. Одеса, вул. Буніна, 19 (готель "Айвазовський")

+38 (094) 995 47 42, +38 (048) 770 07 42

Кодування від алкоголізму . Ефективність та безпечність

Під час проведення процедури кодування від алкоголізму в Одесі, наші дипломовані фахівці не використовують ніякі «важкі» трансові або гіпнотичні методики. Процедура кодування передбачає ніякого втручання в організм людини на медикаментозному, манипулятивном, і будь-якому іншому рівні.

Це означає, що пацієнтові НЕ БУДУТЬ:

  1. Робити уколи
  2. Давати ліки (окрім підтримуючої гомеопатії рослинного походження)
  3. Виробляти огляди
  4. Задавати питання про його життя
  5. Погрожувати, залякувати, оцінювати

Кодування від алкоголізму – це метод вербального впливу, під час якого фахівець активізує в підсвідомості зони, що відповідають за потяг до спиртного, і переформовувалися це потяг в байдужість. В результаті цього пацієнт перестає хотіти вживати алкоголь. І це все зміни! Ніяких інших змін немає, і бути не може, адже метод кодування від випивки просто не розрахований ні на що інше!

В будь-якому випадку, якщо пацієнт раптом починає відчувати тривогу, занепокоєння, або деякий дискомфорт, він в будь-який час може звернутися до лікаря за безкоштовним зняттям коду від алкоголізму, або за його коригуванням. На щастя, такі випадки вкрай рідкісні. Але навіть їх не варто боятися, адже подібна ситуація є абсолютно штатної, і завжди може бути дозволена.

Кодування від алкоголізму за методом Олександра Романовича Довженка – це ефективно!

Більшість наших пацієнтів припиняють вживання спиртних напоїв назавжди. Ми не можемо назвати цифри, оскільки не ведемо точну статистику, адже наше лікування повністю анонімно. Але ми спостерігаємо багатьох, хто приходить до нас через час на посилення коду від алкоголізму, або призводить своїх родичів, друзів, рідних і близьких.

Деяка, набагато менша частина хворих, через деякий час, дочекавшись закінчення дії коду, повертається до вжитку. Відразу хочемо зауважити, що залежний від алкоголю людина ніколи не зможе вживати неконтрольовано. Вірять в це не все, але в кінцевому підсумку переконується кожен. В цьому випадку ми завжди готові повторно прийти на допомогу, і повернути людину в стан стійкої ремісії. Пам'ятайте, що кожен прожитий тверезо день, це нормальна робота, щаслива родина, здорове тіло, і спокійна душа.

Сама нечисленна аудиторія наших клієнтів - ті, у кого трапився зрив. Тобто, це ті, хто вжив спиртне до закінчення дії коду від алкоголізму.

Вважаємо за потрібне відразу попередити про те, що код від алкоголізму – це серйозно!

Пацієнт повинен бути твердим у своєму рішенні припинити пити, тому що саме це його бажання буде посилено доктором на сеансі кодування. Порушення режиму кодування (саме порушення, а не саме кодування), може призвести до серйозних негативних наслідків зі здоров'ям, як в психічному, так і фізичному плані.

При порушенні коду слід записатися на найближчий сеанс (бажано, за місцем установки коду), і чесно розповісти доктору про те, що трапилося. Саме тоді він зможе зняти всі негативні стану зриву без будь-якої шкоди і наслідків для здоров'я, і ​​поставити новий код (за бажанням пацієнта).

Прийміть рішення, і пам'ятайте – життя безцінне, не варто витрачати її на нескінченне похмілля!

Усі статті