м. Одеса, вул.Маразліївська, 34а (палац піонерів), каб.27,28.

м. Одеса, вул. Буніна, 19 (готель "Айвазовський")

+38 (094) 995 47 42, +38 (048) 770 07 42

Кодування від алкоголізму дійсно допомагає !

Більшість людей, що зловживають алкоголем, пробували кинути пити. До таких спроб питущих наводять різні причини – погіршення матеріального становища, стосунків у сім'ї, конфлікти, втрата здоров'я, проблеми з законом, на роботі, втрата «людської подоби», і так далі. Але кожен, хто пробував «зав'язати», знає, що це дуже важко зробити самостійно. У деяких випадках просто неможливо.

Родичам, друзям, або співробітникам може здаватися з боку, що людина просто «не хоче» припинити пити, і у нього слабка воля. Буває і таке, але частіше – людина справді не може кинути пити. Справа в тому, що алкоголізм – страшна і підступна хвороба. Постійне вживання спиртного стає звичкою настільки, що відмовитися від неї для залежного рівнозначно тому, щоб перестати дихати. Звичайно, дивлячись з боку, явно видно, що це не так, але питуща людина живе в іншому світі, в іншій реальності.

Найголовніша умова для кодування від алкоголізму за методом Довженка – це бажання пацієнта кинути пити! Неправильно і неможливо кодуватися для родичів, начальства, дружини, і кого-б то не було ще. Одужання від алкоголізму починається виключно з особистого бажання. А сама процедура кодування всього лише підсилює це бажання, і показує пацієнтові, що це дійсно можливо!

Метод психоемоційного впливу абсолютно нешкідливий, і не зачіпає ніяких інших сторін особистості хворого. Людина залишається колишнім, змінюється тільки його ставлення до предмету залежності – алкоголю. Найчастіше настає фаза байдужості до спиртного.

Деякі з наших клієнтів кодуються по Довженко з покоління в покоління. Дорослі чоловіки, які закодувалися багато років тому, і не п'ють з тих пір, приводять своїх дітей, і навіть онуків. Багаторічна тверезість цих людей – найкращий доказ того, що кодування працює!

Звичайно, не варто забувати і про те, що крім припинення вживання, потрібно ще поступово виправити наслідки свого нетверезого способу життя, і на це теж потрібно терпіння і час. Але в цілому, якщо залишатися чистим від спиртного, життя починає налагоджуватися. Не у всіх це відбувається відразу, але у всіх – неухильно.

Поглянувши на світ тверезо, а головне – впевнено, наші пацієнти отримують після кодування від алкоголю принципово нову якість життя, і більшості з них вдається відновити колишній рівень досягнень, і навіть перевершити його.

Усі статті