м. Одеса, вул.Маразліївська, 34а (палац піонерів), каб.27,28.

м. Одеса, вул. Буніна, 19 (готель "Айвазовський")

+38 (094) 995 47 42, +38 (048) 770 07 42

Лікування хворих на алкоголізм

алкозалежних люди зі стажем важко піддаються терапії, тому до них потрібен особливий підхід. Наші фахівці працюють з будь-яким ступенем алкозалежності, допомагаючи клієнтам повністю позбутися згубної пристрасті, зняти алкогольну інтоксикацію, психологічні бар'єри, тягу, відновити організм.

Висококваліфіковані лікарі-наркологи застосовують не тільки інноваційні методи лікування хворих на алкоголізм, а й використовують власні запатентовані методи лікування, що належать розробкам центру. Унікальні техніки дають високі позитивні результати роботи, в найкоротші терміни виводять із запою, очищають організм від продуктів алкогольного отруєння, реабілітують фізичне і психічне здоров'я.

Лікування хворих на алкоголізм представляється трудомістким, тривалим процесом. При грамотному підході людина повністю позбавляється від згубної звички, все життя веде тверезий, здоровий спосіб життя. Ефективне лікування полягає в поетапній програмі відновлення:

На першому етапі проводиться оперативне, безпечне виведення з запою і дезинтоксикация. Час процедури становить 6-12 годин.

На другому етапі усувається психологічна тяга до спиртного, знімається фізичний дискомфорт, відновлюється сон, апетит, нормалізується рівень гормонів. При регулярній алкоголізації уражаються внутрішні органи, системи організму. Терапевтичні методи складаються з комплексного підходу із застосуванням фармакологічних препаратів і фізіотерапевтичного впливу за допомогою електрофорезу і лазеротерапії. В основі лікування лежать власні авторські розробки, спрямовані на максимальний позитивний результат при відновленні нервової системи.

Чи не представляється можливим проведення ефективного лікування алкоголізму в Україні без зняття психічної залежності хворого. Авторські методики нормалізують сон, неспання. Також проводиться комплекс фармакологічних з фізіотерапевтичними процедурами: ТЕС-терапія для поповнення природного рівня ендорфінів, лазеротерапія, лікувальні масажі.

На заключному, третьому етапі пацієнт проходить соціальну адаптацію, психологічну реабілітацію, які допомагають уникнути і попередити «зриви». Психологи проводять психодіагностику і сеанси індивідуальної або групової психотерапії. Спільно з вищеописаними техніками проводяться заняття спортивно-оздоровчої програми. При необхідності підключають духовну реабілітацію.

Кожен з професійних лікарів, завдяки накопиченому досвіду роботи, підтверджує той факт, що переважна більшість алкозалежних пацієнтів протягом всього розвитку захворювання заперечує власну причетність до проблеми. Хворому властиво виправдовувати зловживання спиртними напоями будь-якими відмовками. Найбільш часто в якості виправдувального приводу використовуються календарні свята, домашні торжества, зняття стресу, втоми після робочого дня, нездорова обстановка в сім'ї, безгрошів'я, оточення. У хід йдуть будь-які хитрощі, щоб не визнати себе алкоголіком.

Після гарного лікування, тривалої реабілітації колишній алкоголік, члени сім'ї, друзі, колеги переживають з приводу можливого повернення до колишньої нетверезої життя. Для запобігання подібного розвитку сценарію психологи проводять бесіди з сім'єю, рідними, близькими людьми алкозалежної людини для підтримки взаєморозуміння.

Психологи проводять аналогічну роботу з пацієнтами, вчать справляти з проблемами, конфліктами без допомоги випивки. Фахівці паралельно працюють з оточенням хворого, оскільки пацієнту важливо відчувати підтримку, схвалення, розуміння рідних в реабілітаційний період. Фахівцями виявляється довгострокова психологічна програма з підтримки алкозалежної клієнта і його родичів. Ефективність методу доведена на практиці, завдяки чому врятовано тисячі життів!

Вилікувати алкоголіка в Україні реально! Ми готові пройти разом з Вами нелегкий шлях і допомогти знайти Вам щастя нормальної і здорової життя!

Усі статті