м. Одеса, вул.Маразліївська, 34а (палац піонерів), каб.27,28.

м. Одеса, вул. Буніна, 19 (готель "Айвазовський")

+38 (094) 995 47 42, +38 (048) 770 07 42

Лікування алкоголізму - шлях до зцілення

Залежність від спиртного давно стала злободенною проблемою достатнього великої кількості людей. Медики відносять алкоголізм до числа хронічних захворювань, які вражають різні внутрішні органи з системами хворого, спотворюють психіку хворого. Хвороба підступна тим, що поступово змінює людську подобу. Алкоголіки часто на самій останній стадії захворювання відмовляються визнати власну залежність. Вчасно надану лікування здатне врятувати пацієнта, повернути до нормального способу життя.

Здоровий глузд

Для цілеспрямованого надання допомоги, ефективної терапії необхідне дотримання кількох умов, головним з яких виступає бажання пацієнта відмовитися від вживання алкоголю. Практика показує, силоміць наведені пацієнти зриваються після закінчення або в середині лікування. Дієве лікування алкоголізму доктор довженко запропонував в середині 80-х років. Методика стала справжнім проривом, дозволяла позбавити гірких пияків від згубної пристрасті. В ході тривалої терапії алкоголік звільняється від алкогольної інтоксикації, загострення всіляких недуг, пов'язаних з відмовою від спиртних напоїв. Результативне кодування від алкоголізму за довженко допомагає проводити цілодобово в тверезості, заново вчитися тверезо дивитися на ситуацію, оцінювати ступінь стресу, долати депресію, виробляти нові звички, отримувати стимул для самовдосконалення.

Наркологи попереджають, річна тверезість не може виступати в гарантом повного зцілення. Тривала реабілітація протягом десятка років без повторних рецидивів може свідчити про успіх проведеного заходу. Продуктивне лікування алкоголізму (Одеса), ціна якого укладається в рамки розумного, здатне в найкоротші терміни дати позитивний результат.

Щасливий квиток

На сьогоднішній день, через три десятиліття, кодування від алкоголізму методом Довженка шанується за еталон в наркології. До сих пір не придумано більш дієвої методики позбавлення від пристрасті з міцних напоїв. Суть зводиться до гіпнотичному впливу на хворого, навіювання конкретного терміну тверезості для цілковитого зняття тяги до спиртного.

Аж до 2007 року проводила клініка довженко лікування алкоголізму. Після закриття медичного закладу більшість учнів знаменитого професора перебралася в різні державні, приватні клініки, де продовжує успішно здійснювати ліцензовану професійну діяльність.

Результат

Тактика не вимагає глибоко занурення в гіпноз, хворий знаходиться в бадьорому стані. У багатьох українських містах, не є винятком Одеса, кодування від алкоголізму проводиться кваліфікованими професіоналами. Благотворний ефект позначається на клієнтах, впевнених в несхильність гіпнозу. Спосіб визнаний абсолютно безпечним, нешкідливим для психічного, фізичного самопочуття.

Усі статті