м. Одеса, вул.Маразліївська, 34а (палац піонерів), каб.27,28.

м. Одеса, вул. Буніна, 19 (готель "Айвазовський")

+38 (094) 995 47 42, +38 (048) 770 07 42

Рішення проблеми алкогольної залежності та тютюнопаління

На жаль, в сучасному світі все більша кількість людей підсаджується на нікотинову або алкогольну залежність. В результаті алкоголізм і тютюнопаління стали справжньою чумою XXI століття. Медицина не стоїть на місці, постійно розробляються, впроваджуються, патентуються нові методи, спрямовані на лікування алкоголізму та куріння.

Як кинути курити

намагається звільнитися від пристрасті до куріння або випивки знають, що лікування алкоголізму і тютюнопаління проходить важко, оскільки тяга затягнутися знову не дає спокою. Кинули куріння неодноразово знову беруться за сигарети, не зумівши подолати нікотинової залежності. Одними тільки заборонами не обійдешся. Необхідна комплексна терапія разом з психологічним впливом. Найбільш дієво зарекомендувало себе акупунктурні програмування. Іноді достатньо 1 сеансу для повного позбавлення від тяги до сигарет.

Як кинути пити

Під алкозалежністю розуміється хронічний прогресуючий недуга з 3 послідовними стадіями розвитку. Особливо непросто протікає лікування хронічного алкоголізму через занедбаність хвороби, численних побічних ефектів. Якщо на перших двох стадіях алкоголік здатний дати мізерну оцінку того, що відбувається, то на останній відбувається повна соціальна, моральна, психо-фізична деградація особистості.

Тяга до спиртного формується непомітно для питущого людини, тому важко переконати алкоголіка в згубну пристрасть до склянки. У сучасній медицині розроблено безліч методик для позбавлення від тяги до випивки, включаючи медикаментозну терапію, гіпноз, кодування. Повністю анонімним є лікування алкоголізму, адреси клінік можна дізнатися на сайтах наркологічних диспансерів.

Гіпнотерапії

Серед безлічі підходів до вирішення проблеми алкозалежності найкращі відгуки по лікування алкоголізму заслужило гіпнотичний вплив. Зазвичай сеанси гіпнозу проводяться разом з психотерапією, рефлексотерапією, рекультураціей концентрованих добавок перепрограмуванням. Першорядним фактором успішної методики гіпнотерапії служить повністю добровільне бажання клієнта зцілитися від згубної пристрасті до спиртного. В іншому випадку вплив не зробить реальною допомогою.

При вільній згоді на гипнотерапию вистачає одиничного сеансу для перемикання свідомості, після чого клієнт стає податливим для впливу. На алкоголізм лікування гіпнозом благотворно впливає. Буквально відразу пропадає непереборна тяга до міцних напоїв. Пацієнт в змозі спокійно перенести відсутність в організмі чергової дози. Знімається психологічна прив'язаність. Алкоголік здатний самостійно відмовитися від випивки в компанії колишніх товаришів по чарці за будь-яких умовах. Людина на нетривалий час занурюється в легкий транс, при якому збільшується сугестивність, завдяки якій досягається висока ефективність техніки.

Усі статті