м. Одеса, вул.Маразліївська, 34а (палац піонерів), каб.27,28.

м. Одеса, вул. Буніна, 19 (готель "Айвазовський")

+38 (094) 995 47 42, +38 (048) 770 07 42

Пивний алкоголізм - міф чи реальність ?

Напевно, багато хто з вас хоч раз пробували пиво, кому-то воно не сподобалося спочатку, а хтось дуже полюбив цей хмільний напій.

Більшості пиво дуже подобається, його починають пити ще в школі. Адже це модно, так здаєшся доросліше. Але ніхто не замислюється до чого може привести це, здавалося б, невелика захоплення.

Спочатку людина вважає нормальним просто попити пиво з друзями, в компанії, пару келихів, може ще один трохи пізніше. Через кілька років вважається нормою випити пляшку пива після роботи, так би мовити «зняти стрес». Ще рік і ви вже випиваєте по 2 пляшки (у деяких можливий більш короткий проміжок). І так ось непомітно ви стаєте пивним алкоголіком. Це не менш небезпечно ніж, коли п'ють напої з більш високим градусом. Найсумніше що це не помітно не тільки для самого алкоголіка, але і для найближчого його оточення, часто навіть родичі потурають звичкою випити пива ввечері.

Які можна виділити основні ознаки пивного алкоголізму?

  1. Кожен день людина випиває хоч одну пляшку пива;
  2. Ухвалення пива зсувається все ближче до обіду або навіть ранку;
  3. Доза постійно зростає, у деяких вона вже вимірюється літрами;
  4. Людина не може зупиниться на 1 пляшці, він постійно хоче ще;
  5. «Пиво без горілки – гроші на вітер» – тобто коли пиво хочеться розбавити чимось міцніше.

Пивний алкоголізм дуже небезпечний! Дуже важко провести самодіагностику. Навіть якщо ви п'єте кілька разів на тиждень пиво – ви вже на початкових стадіях.

Лікування пивного алкоголізму звичайно є, у нас є досвід кодування такого виду алкоголізму. Але людина повинна сама захотіти змін у своєму житті. Ми лише даємо поштовх в потрібному напрямку, показуємо яким шляхом йти.

Родичі або близькі люди людини теж повинні взяти участь в одужанні алкоголіка.

Ми допоможемо вам побороти пивний алкоголізм, лікування відбувається за один сеанс!

Усі новини