м. Одеса, вул.Маразліївська, 34а (палац піонерів), каб.27,28.

м. Одеса, вул. Буніна, 19 (готель "Айвазовський")

+38 (094) 995 47 42, +38 (048) 770 07 42

Способи кодування від алкоголізму

Фахівці країн Європи, США, а також СНД приділяють все більше уваги такого розділу науки як наркологія. Це пояснюється тим, що список різних хворобливих залежностей за останні 20 років значно розширився. Проблема спостерігається не тільки в одній якійсь країні, а повсюдно.

аддіктологія – наука про залежності – постійно розвивається, погляди на суть проблеми змінюються, тому спостерігається:

  • якісне підвищення рівня допомоги, що надається нарко- та алкозалежних;
  • збільшення тривалості ремісії, її стійкість, стабільність отриманого результату на всіх рівнях – психологічному, фізичному, соціальному.

В інтернеті є багато статей про те, як кодують від різних залежностей, проте ефективність 90% таких методик мало вивчена. Щоб лікування дало очікуваний результат, треба розібратися, що треба застосовувати в кожному конкретному випадку. Якщо допустити помилку у виборі методики, це ускладнить стан людини, залежність може прийняти більш жорстку форму і зруйнувати його життя.

В розхожа словосполучення «кодування від алкоголізму» люди вкладають один сенс, але найчастіше мають на увазі різні методики і способи, що застосовуються в наркології. Наприклад, є препарати-блокатори, які називають протинаркотичний і протиалкогольний. Суть дії полягає в тому, що їх хімічний склад несумісний зі спиртом або якимось наркотичною речовиною, що робить безглуздим, неможливим або небезпечним для здоров'я вживання останніх. Як це відбувається:

  1. ферменти, що розщеплюють алкоголь, не виробляються, тому спирт стає отрутою для організму;
  2. потяг до алкоголю або наркотиків притупляється, так як блокуються центри пристрасті до даних «продуктам».

Таким чином залежна людина більш тверезо оцінює ситуацію і здатний приймати адекватні рішення, об'єктивно контактуючи з соціумом.

Є варіант кодування, в який включається нейрокодірованіе, а також гіпносуггестівная терапія. Розповімо докладніше про останню.

Її ефективність обумовлюється впливом на несвідоме людини, де «прописані» його рефлекси, в тому числі і паталогічна. Таким чином створюється нова програма поведінки, в якій немає місця руйнує звичкою. Після подібної «перепрошивки» особистість гармонійно розвивається, не відчуваючи хворобливої ​​залежності або ломок відвикання.

Нейрокодірованіе – більш поверхнева процедура, при якій на підсвідомому рівні людини пригнічується домінування паталогічна поведінки; робиться це шляхом зміни нейрофізіології його мозку.

Найкращого результату досягають, коли застосовують комплексний підхід, до якого включається:

  1. Застосування медикаментів, завдяки чому з організму залежного виводиться психоактивну речовину і продукти його розщеплення, відновлюється діяльність / цілісність внутрішніх органів.
  2. Психотерапевтична робота, коли допомагають привести в порядок мислення людини, заново вжитися в соціум, поставити конструктивні цілі, виробити план їх досягнення.

Таким чином здоров'я відновлюється на всіх рівнях, результат виходить стійким, стабільним.

Усі новини